Wednesday, 19 January 2011

: jom FOLLOW hobi terBARU saye :) :

Assalamulaikum..:)

Semalam saye sedih2.Hari ni saye sungguh happy.!Nak gelak besar.!Hahahaha..!!Click Me~
Ok.! cukup!!..Banyak gelak boleh mengKerasKan hati ye kawan2..!

Aku dah ade hobi baru sekarang..Hobi ni aku laksanekan dengan kawan2 aku yang comel2 belako..
Hobi ni, korang boleh buat dengan kawan - kawan korang yg lain jugak..yang penting korang mesti dudok kat hostel.!Itu saje syaratnye..heheh..!

Ini adalah hobi baru aku & kawan2 aku....


Makan dalam dulang RM 14.50 dengan kawan2 aku...Hahaha..Nampak macam kelakor pon ade jugak kan..Dah jadik budak U & besor panjang pon still macam budak2 asrama sekolah..Huhuhu..
Tapi kan..
Kannn...
Kann...
banyak kelebihan yg kite dapat bile makan dalam dulang macam ni sebenrnye..

1. Boleh eratkan uhkwah sesama rakan-rakan kite..

2. Jimat duet siket bile kitorang share2 macam ni... :)

3. Bak kate ustaz Aqidah aku, ni jugak salah satu care nak berDIET.!

4. Yang banyak dan siket kite same2 merase..


Bukan kami 3 orang je yg makan ni..hehe..Click Me~

Ini hobi terbaru aku..Hobi korang yang laen macam mane pulak.??Jom la share2 dengan aku..Mesti ade yg lagi gempakkan..?? :)

Okay, itu saje untuk hari ini..
Hope u all happy.
Thanks 4 reading.:)

p/s : makan banyak2 pon boleh keraskan hati jugak taw! :)

7 comments:

  1. wah..bes tau mkan dlm talam rmai2..hehe

    ReplyDelete
  2. memg best pon..hehe..awk try la ye..:)

    ReplyDelete
  3. huhu..mmng sdp mkn nii..cba korang try..haaa

    ReplyDelete
  4. Nk bwk kwn2 buat mcm nih.. Ini baru nikmat bersahabat..^^,

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...